UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR

SKAB ET EKSKLUSIVT LOOK MED UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR
Unidrain Highline Colour gulvafløb - VVSPlus leverer og monterer

UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR

SKAB ET EKSKLUSIVT LOOK MED UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR

SKAB ET EKSKLUSIVT LOOK MED UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR

Tilbage i 2003 blev Unidrain kendt for at være første spiller på markedet med lineære gulvafløb, som kunne placeres helt op mod væggen. Og siden da er der kommet flere nye designs til. I dag er Undrains store sortiment indbegrebet af kvalitet, stil og luksus til dit badeværelse. I Unidrains sortiment finder du bl.a. HighLine serien, som virkelig kan fuldende looket på dit badeværelse. Du finder hele Reframe serien, som passer til HighLine serien hos VVSPlus.

Med Unidrain HighLine colour kan du mixe og matche

Er du til de lineære Unidrain afløb, vil du helt sikkert elske den nye gulvafløbsserie hos Unidrain - nemlig HighLine Colour serien. Denne serie skiller sig ud fra de klassiske afløb, da serien er tilpasset et look med farvede metaller, som vi i dag ser en masse af på vores badeværelser. HighLine serien fås bl.a. i messing, kobber og sort. Det betyder, at du kan skabe din egen stil og tilpasse dit afløb med resten af stilen på dit badeværelse.
 
Derudover matcher Unidrain HighLine serien med deres TILBEHØRSSERIE REFRAME. Så kan du skabe den røde tråd i alt fra toiletbørste, håndklædekroge og til dit gulvafløb.
 

Mulighederne er mange med Unidrain afløb

Unidrain har et stort udvalg af stilrene og eksklusive afløbsløsninger. Få et overblik herunder:
 
  • UNIDRAIN HIGHLINE CUSTOM - Custom skjuler afløbet med en flise, og det giver et meget elegant look
  • UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR - Highline giver dig mulighed for at mixe dit tilbehør med dit afløb i fx. messing eller sort
  • UNIDRAIN CLASSICLINE - Det klassiske afløb fra Undrain, som er deres flagskib og altid en sikker vinder på badeværelset
Er du interesseret i et af ovenstående eller et andet produkt fra Unidrain, så ring til os på 70 12 20 21. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer på alle hverdage.
 
Læs mere omkring BADEVÆRELSESRENOVERING, hvor du kan læse om hele renoveringsprocessen. Derudover finder du i indlægget også inspiration til, hvordan du bedst muligt kan indrette et mindre badeværelse og udnytte hver kvm.
 
Du kan finde endnu mere inspiration til dit badeværelse hos UNIDRAIN.
 

Er du i gang med en badeværelsesrenovering

Hvis du går med tankerne om en badeværelsesrenovering, er det en god ide at rådføre dig med en VVS’er i forhold til afløb - og vi er altid klar til at rådgive dig på 70 12 20 21. Her er det nemlig vigtigt at vide fx:
 
  • Hvor mange afløbsstudser der skal være på afløbet
  • Hvilket slutresultat forventer du herunder klinker eller linoleumsgulv
Ovenstående har nemlig betydning for selve fundamentet for dit nye unidrain afløb. Så her vil vi altid anbefale dig at tage en fagmand ind over for at sikre, at alt det tekniske er på plads. Med det faglige på plads kan du herefter påbegynde renoveringsprocessen og drømme om dit nye Unidrain HighLine gulvafløb.


Få et tilbud på et Unidrain afløb hos VVSPlus

Hos VVSPlus kan du rådføre dig om både store og små projekter. Du kan tage os med på råd omkring din afløbsinstallation, men vi står også gerne til rådighed ved en større renovering.
 
Du kan ringe til os på 70 12 20 21 eller få et tilbud online indenfor 24 timer på alle hverdage. Det er ganske uforpligtende, og vi vil meget gerne rådgive dig om en Unidrain rist, hvad end det skal være Unidrain HighLine, Unidrian Highline Colour, ClassicLine eller Unidrain Custom.


Få endnu mere inspiration til bad og bolig

Fandt du dette indlæg inspirerende, så vil du måske også syntes om tidligere indlæg. Her kan du læse om valg af NYT TOILET, UDSKIFTNING AF VARMTVANDSBEHOLDER, fordele ved en VANDHANE MED KOGENDE VAND eller INDRETNING AF BADEVÆRELSE. Du kan også finde en løsning på et AFLØB DER LUGTER og et STOPPET AFLØB.

Relaterede artikler