RENOVERING AF BADEVÆRELSE

OVERVEJER DU EN RENOVERING AF BADEVÆRELSE?
Renovering af badeværelse - Få et gratis tilbud hos VVSPlus

RENOVERING AF BADEVÆRELSE

OVERVEJER DU EN RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

OVERVEJER DU EN TOTAL RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Hvis du går med tanker om renovering af badeværelse, er der masser af ting, som du skal tage højde for. Hvor meget koster en renovering, skal det være en totalrenovering eller kan du nøjes med at tilføje nye elementer? Hvor får du fat i en dygtig VVS’er, murer og tømrer? Alle disse spørgsmål kan du finde svar på lige her. VVSPlus klæder dig godt på til din badeværelsesrenovering, hvad end det er en mindre eller større renovering. Er du allerede klar til bestille et tilbud på en badeværelsesrenovering?
 

Søger du en pris på renovering af badeværelse

Hvad koster et nyt badeværelse? En pris for renovering af badeværelse afhænger af, hvilket omfang renoveringen er. Derfor er det vigtigt, at du på forhånd har gjort dig tanker om, hvilken type renovering du ønsker.
 
Virker en totalrenovering som en lidt for stor mundfuld kan du med fordel overveje udskiftning af fx TOILET, BADEVÆRELSESMØBEL og HÅNDVASKARMATUR sagtens give dit badeværelse et helt nyt liv.
 

Tilbud renovering af badeværelse

Ønsker du derimod en totalrenovering af dit badeværelse, kan VVSPlus også hjælpe dig. Hvis du ønsker at modtage en pris på totalrenovering af badeværelse, kan du få et uforpligtende tilbud HER hos VVSPlus.
 

Få et uforpligtende tilbud fra VVSPlus

Skal du have udført en total renovering af dit badeværelse, kan du hos VVSPlus få et uforpligtende tilbud lige her. Et uforpligtende tilbud indeholder:
 
  • Et besøg af en VVSPlus serviceleder (hvis det vurderes at være nødvendigt – ofte kan det være tilstrækkeligt med billeder, som sendes online via vores TILBUDSFUNKTION)
  • En snak omkring de ønsker du har for renoveringen
  • En hurtig tilbagemelding på renoveringsprojektet med et tilbud til dig indenfor 24 timer på hverdage
Hvis du efterfølgende ønsker at tage imod vores tilbud, vil vi straks gå i gang med planlægning af dit forløb sammen med dig. Skal vi lave et tilbud til dig, kræver det blot, at du sender os følgende oplysninger:
 
  • En kort beskrivelse af den renovering, du ønsker
  • Billeder af dit nuværende badeværelse
Derudover skal vi vide, om du bor i lejlighed eller hus.
 
  • Bor du i lejlighed, kræver det, at vi kan få adgang til din underbo
  • Bor du i hus, skal vi vide, om dit badeværelse er i stueplan eller på 1. sal, og om der er adgang til kælder under badeværelset
Du kan altid ringe på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål til ovenstående.


Lad VVSPlus stå for din næste make-over af dit badeværelse

Når du vælger VVSPlus til at stå for renovering af dit badeværelse, er du sikret en professionel tovholder på dit projekt. VVSPlus vil stå for al koordinering og planlægning, så du trygt kan læne dig tilbage og lade os klare arbejdet for dig.
 
Du skal blot fortælle os om dine ønsker og drømme for dit kommende badeværelse. Vi kan med vores mange års erfaring i branchen rådgive dig både i valg af elementer samt tendenser. Vi bruger kun vores egne faste håndværkere samt gode faste samarbejdspartnere, hvilket sikrer dig et godt fagligt håndværk. Vi stiller både med VVS’er, tømrer, elektriker, maler og murer. Hos VVSPlus vil du derfor opleve den samme gode kvalitet uanset, hvilken håndværker der løser din opgave. Vores dygtige håndværkere har mange års erfaring inden for hvert deres område. Vi kan derfor løse både større og mindre badeværelsesrenoveringer.
 
Fortæl os om dine badeværelsesdrømme. Vi kan helt sikkert opfylde dem for dig. Ring på tlf. 70 12 20 21.


Renovering af lille badeværelse

Har du et mindre badeværelse, kan det være svært at indrette sig, så der er plads til både vask, toilet og brusekabine. Men det kan lade sig gøre, og vi ser ofte masser af gode løsninger rundt om i de danske hjem. Især de mange københavner-lejligheder viser masser af kreative løsninger.
 
Og faktisk kan du med fordel overveje at ”snyde” dig til lidt mere plads på dit lille badeværelse og det kan gøres gennem din indretning. Se vores bud på, hvordan du med få tricks få dit badeværelse til at syne større:
 
  1. Brug spejle i din indretning og gerne flere i forskellige vinkler. Se vores store udvalg af BADEVÆRELSESSPEJLE.
  2. Vælg funktionelle opbevaringsløsninger - gå aldrig ned på opbevaring! Fx et SPEJLSKAB eller et lille BADEVÆRELSESMØBEL.
  3. Pas på med at brug for mørke farver på væggene, da det kan gøre rummet mindre
  4. Sørg for at vælge nogle gode lyskilder. Et lille badeværelse kræver en god belysning for, at rummet ikke føles mindre. Se fx disse lamper fra KARTELL BY LAUFEN.
  5. Pas på med at have for mange nipsting på et lille badeværelse. Brug i stedet dine opbevaringsløsninger (punkt 2) til dine ting.
Går du med tanker om renovering af badeværelse, og har du et mindre badeværelse? Så lad os hjælpe dig til en løsning, hvor du ikke går på kompromis med dine badeværelsesdrømme.
 
Få flere gode tips til din renovering blandt vores mange artikler, hvor du bl.a. kan læse om valg af NYT TOILET, INDRETNING AF BADEVÆRELSE og badeværelse med BADEKAR.
 
Er det haven, som står over for en opgradering, kan du også læse om UDENDØRS BAD eller gøre havepligterne til en leg med en UDENDØRS VANDHANE.

Relaterede artikler