NYT TOILET

SKAL DU HAVE NYT TOILET? - LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!
Nyt toilet - Køb hos VVSPlus inkl. montering

NYT TOILET

SKAL DU HAVE NYT TOILET? - LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!

SKAL DU HAVE NYT TOILET? LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!

Et nyt toilet er lig med en masse overvejelser, som man måske ikke lige tænker over i første omgang. Men her kan VVSPlus hjælpe dig på vej og give dig et overblik over toilet-junglen. Du skal fx tage stilling til størrelsen på toilettet, særlige funktioner og hvilket design. Ja - et toilet er ikke bare et toilet.
 

Skal det være et væghængt toilet eller et gulvstående toilet?

Når du skal vælge et nyt toilet, er der flere ting, som du skal tage stilling til. Bl.a. skal du vælge, om toilettet skal være stående eller væghængt. Et VÆGHÆNGT TOILET er lidt dyrere end et GULVSTÅENDE TOILET, og kræver også lidt mere arbejde rent håndværksmæssigt.
 
Fordelen ved at vælge et væghængt toilet er dog, at det er meget nemmere at rengøre gulvet omkring toilettet og giver et lettere udtryk på badeværelset. Men derimod kan det være mere omstændigt at reparere på et væghængt toilet.


Design og særlige funktioner på dit nye toilet

Med selve modellen af dit nye toilet på plads, har du nået første step. Nu skal du tage stilling til, hvilket design du ønsker. Der findes mange flotte designs af toiletter, og det skal jo gerne passe sammen med stilen på dit badeværelse. I dag kan man vælge mellem en masse smarte funktioner på sit toilet, som har betydning for designet:
 
  1. Vandbesparende skyllefunktion med et lille og stort skyl på 2 og 4 liter. Et 'almindeligt' toilet skyller typisk med 3 og 6 liter. Det kan dog være nødvendigt at rådføre sig med en kloakmester for at sikre, at ens afløb er egnet til et vandbesparende toilet
  2. Skylleknap i plastic, metal eller med touch funktion
  3. DOUCHE FUNKTION - rengør de nedre regioner med en behagelig vandstråle
  4. UDEN SKYLLEKANT - giver en bedre hygiejne, og gør det nemmere at rengøre toilettet
  5. SOFT CLOSE - så slipper du for, at toiletbrættet smækker i med et brag
I vores shop kan du se vores store udvalg af toiletter - her finder du bl.a toiletter fra IFÖ, DURAVIT, GROHE mm.
 

S lås eller P lås

Sidst men ikke mindst skal du vælge, om dit nye toilet skal have en S lås eller P lås. De to varianter fortæller, om afløbet fra toilettet går ind i væggen (P-lås) eller ned i gulvet (S-lås). Uanset hvad du vælger, findes der mange forskellige modeller, som du kan vælge imellem. Det kan være en god ide at få hjælp fra en VVS-montør, når du skal vælge, om dit toilet skal være med S eller P lås. Det har nemlig betydning for monteringen af toilettet. Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 12 20 21.


Må man selv montere sit toilet?

Hvis du har en lille håndværker gemt i dig og ikke har 10 tommelfingre, kan du sagtens selv montere dit nye toilet. Du skal dog huske at:
 
  1. Lukke for vandet på lukkehanen/stopventilen, før du går i gang. (Ved et stående toilet sidder lukkehanen ved siden af toilettet, og på et væghængt inde i cisternen)
  2. Du må ikke ændre på de nuværende installationer. (Hvis det er nødvendigt for at montere det nye toilet, skal du have fat i en VVS-INSTALLATØR FRA VVSPLUS, som kan hjælpe dig)


Vedligeholdelse af nyt toilet

Når du lige har fået monteret et nyt toilet på badeværelset er det vigtigt, at du husker at vedligeholde dit nye toilet. Du kan med fordel investere i WC stiks, som både giver en frisk duft på badeværelset, men som også minimerer kalken i kummen. Hvis du ønsker at anskaffe dig et rengøringskit til dit nye toilet, kan vi anbefale Basic Clean, som har sammensat en TOILETPAKKE. Så er du godt klædt på til toiletrengøring.
 
Med toiletpakken fra Basic Clean er du godt rustet til forebyggelse af kalk, men også til at fjerne kalk og mørke rander i kummen.


Nyt toilet inkl montering

Hos VVSPlus står vores håndværkere klar til at hjælpe dig med et væld af VVS opgaver, herunder også nyt toilet inkl. montering. Ønsker du ikke kun at få monteret et nyt toilet, men skal dit badeværelse have den helt store renovering? Så kan du altid sende os en forespørgsel på din opgave. Ingen opgave er for stor eller lille til VVSPlus. Vi har et stort udvalg af toiletter, og du kan derfor vælge mellem en lang række funktioner og få lige præcis det toilet, du ønsker.
 
Du kan booke en håndværker til montering af dit nye toilet lige HER eller give os et ring på 70 12 20 21. Vi hjælper gerne med montering af toilettet, men vi giver også gerne rådgivning, hvis du står over for en større renovering.

Relaterede artikler