Århus by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

HER KAN DU ONLINE BOOK DIN VVS INSTALLATØR I ÅRHUS C

Du har hos VVSPlus muligheden for at booke en VVS montør til opgaver i og omkring Århus C. Så trænger det gamle toilet til en udskiftning eller skal badeværelset have en lille make-over, er du landet det helt rette sted.
 
 
Hos VVSPlus finder du alt lige fra væghængte toiletter, vandhaner med kogende vand til badeværelses møbler i de nyeste trendy farver. Og det bedste af det hele er, at vores priser på SHOPPEN ALTID ER INKL. MONTERING. Så hvis du har 10 tommelfinger, og ikke er den fødte handyman, er VVSPlus din løsning. Du vælger dine produkter, vælger tidspunkt for montering i vores online kalender. Herefter sætter den valgte VVS montør kursen mod din adresse i Århus C, og løser din opgave.
 
Velkommen til VVSPlus - det er hurtigt, nemt og trygt.
 

FÅ ET TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

Skal det gå hurtigt, og ønsker du at kende omfanget af din kommende opgave, så skynd dig at gå til "FÅ ET GRATIS TILBUD". Her kan du få svar retur fra en af vores beregnere indenfor 24 timer på alle hverdage. De vil give dig et uforpligtende tilbud på lige netop den opgave, som du ønsker at få løst.
 
Det eneste du skal gøre er:
 
  • Skriv lidt om din opgave og vedhæft et par billeder
  • Vent max 24 timer hvor du får svar retur fra os
  • Ønsker du at acceptere vores tilbud, går du direkte til vores online booking
  • Vælg en ledig montør i vores online kalender til det tidspunkt, som passer ind i din hverdag
Så bor du i eller omkring Århus C, og har et VVS projekt som skal fixes? Så få et tilbud fra os - du har svar fra os indenfor 24 timer på hverdage.
 
Har du spørgsmål til ovenstående, eller ønsker du sparring til en opgave, kan du altid ringe til os på tlf. 70 12 20 21.
 

VI LØSER ALT INDEN FOR VVS I ÅRHUS C

VVSPlus startede tilbage i 2018, og siden da har vi serviceret et hav af privat forbrugere, som alle har BOOKET VORES HÅNDVÆRKERE ONLINE. Syntes du også om at bestille din håndværker, ligesom du bestiller tid hos din frisør eller booker bord på en cafe? Ja! så kan du, hvis du er bosat i Århus C, få et tilbud næste gang du har brug for en VVS montør en af nedestående opgaver:
 
Vores dygtige montører løser meget mere end overstående, så hold dig ikke tilbage. Giv os et kald på 70 12 20 21 eller BOOK med det samme din håndværker hos VVSPlus. Vi har åbnet for dig 24 timer i døgnet.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis