Århus by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

FÅ ET TILBUD PÅ DIN VVS-OPGAVE I ÅRHUS

VVSPlus er den smarte og hurtige måde, hvor du kan booke en lokal VVS ’er i Århus online til både store og små opgaver. Har du en vandhane der drypper, et toilet der skal udskiftes eller står du over for en større badeværelsesrenovering? Så er VVSPlus den nemme vej til booking, og vi kører helt til kl. 20.00.
 
 
VVSPlus i Århus betyder, at din lokale VVS montør kun er et klik væk. Du kan BOOKE EN LEDIG MONTØR direkte fra mobilen, FÅ ET TILBUD indenfor 24 timer på alle hverdage og bestille VVS PRODUKTER INKL. LEVERING OG MONTERING.
 
Velkommen til VVSPlus – din VVS montør i Århus.
 

SÅ NEMT ER DET AT FÅ ET TILBUD ONLINE

Har du brug for en dygtig VVS’er – ja så er du landet det helt rette sted. VVSPlus i Århus giver dig muligheden for hurtigt, nemt og trygt at få et tilbud på en VVS opgave uanset størrelse. Du kan klare det hele hjemme fra sofaen direkte fra din telefon eller tablet.
 

MED VVSPLUS I ÅRHUS HAR DU FØLGENDE MULIGHEDER

 

SE BARE HERUNDER, HVOR NEMT DER ER AT FÅ ET TILBUD

 

  • Skriv en beskrivelse af den opgave, som du ønsker at få et tilbud på
  • Tag et par billeder og send dem sammen med beskrivelsen via FÅ ET TILBUD
  • Indenfor 24 timer på alle hverdage vil du få svar fra en af vores beregnere
  • Ønsker du at acceptere vores tilbud, kan du med det samme vælge en ledig tid i kalenderen og helt til kl. 20.00
Det hele foregår online, og du behøver derfor ikke at bruge en masse tid på at få indhentet et tilbud på din VVS opgave.
 
Når du har booket en VVS montør, sørger vi for, at han ankommer til din adresse i Århus til aftalt tid og udfører den ønskede opgave for dig. Vi bruger kun vores egne dygtige montører, så din opgave er i de bedste hænder.
 

DU KAN TRYGT LADE VVSPLUS STÅ FOR DIN OPGAVE

Hos VVSPlus har vores håndværkere alle stor erfaring indenfor branchen, og du kan derfor trygt booke en af vores dygtige VVS montører til din opgave. Vores online kalender er åben for dig 24/7, og derfor kan du altid vælge den tid, som passer ind i din hverdag.
 
Du kan booke en VVS montør hos VVSPlus til et hav af opgaver i Århus og omegn. På listen nedenunder kan du se et lille udpluk af, hvilke opgaver vi typisk løser for vores kunder:
 
Har du en anden opgave, som du ønsker ET TILBUD på? Så hold dig ikke tilbage. Giv os et kald på 70 12 20 21 - vi sidder klar til at hjælpe dig.
 
VVSPlus er din VVS montør i Aarhus.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis