Haslev by - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

BOOK EN ELEKTRIKER TIL OPGAVER I HASLEV

Har du en RØGALARM som skal hænges op, en VANDHANE MED KOGENDE VAND som skal tilsluttes eller ønsker du at få installeret UDENDØRS BELYSNING? Så er du landet det heltl rigtige sted. VVSPlus tilbyder dig som privatforbruger i Haslev den nemme og hurtige måde at booke en elektriker på.
 
 
VVSPlus er skabt for at kunne gøre booking af en håndværker langt nemmere og smartere end, hvad det er i dag. Derfor kan du nu booke en elektriker online til opgaver i Haslev. Du kan tilmed vælge frit mellem ledige tider i vores selvbetjeningssystem. Vi sender vores elektirkere på vejene helt frem til kl. 20.00, så det er nemmere at få tilpasset en travl hverdag med en håndværkeraftale.
 
Velkommen til VVSPlus - din lokale elektriker i Haslev.
 

ER DU PÅ UDKIG EFTER EN ELEKTRIKER I HASLEV ?

Har du længe været på udkig efter en elektriker, som kunne udføre dine opgaver i Haslev? Ja så behøver du lede længere. VVSPlus giver dig mulighed for at booke din håndværker hjemme fra sofaen, når børnene er puttet. Så slut med at hænge i telefonen for at få fat i håndværker. Du kan klare det lige her:
 
Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en opgave skal du blot:
 
  1. Sende os en kort beskrivelse af, hvad vi skal udføre for dig plus et par billeder
  2. Så vil du inden for 24 timer på hverdage få et svar retur fra vores beregnere
  3. Her efter kan du vælge at acceptere tilbuddet, og derefter booke en tid direkte i vores kalender
Vi kører ud helt til kl. 20.00 på aller hverdage, så derfor kan du lettere passe tiden sammen med dine øvrige planer i hverdagen.
 
Har du spørgsmål til overstående, kan du ringe på 70 12 20 21. Her sidder vores kundeservice klar til at guide dig.
 

KUNDER I HASLEV HAR BOOKET EN ELEKTRIKER ONLINE

I Haslev og omegn oplever vi flere og flere kunder, som allerede har booket en elektriker hos VVSPlus. Her under kan du se nogle af de opgaver, som vi fornyligt har udført:
 
Har du også brug for at vi sender en elektriker forbi Haslev, og hjælper dig med en opgave? Så kan du allerede i dag BOOKE EN HÅNDVÆRKER eller FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD.
 
Hvis du har brug for hjælp til at booke eller er du tvivl om vi kan hjælpe dig med din opgave. Så kan du altid ringe på 70 12 20 21 eller skrive til os på chatten. Vi ser frem til at kunne servicere dig.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis