Gentofte by - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VELKOMMEN HOS DIN LOKALE ELEKTRIKER I GENTOFTE

VVSPlus er skabt for at kunne tilbyde dig som privatforbruger i Gentofte en elektriker, som bestilles online, når det passer dig. Vi har gjort booking af håndværkere nemmere end nogensinde før. Med VVSPlus i Gentofte kan du få en elektriker til dine el opgaver ved at booke online, og du vælger selv tiden i vores kalender - så kommer vi når du har tid.
 
 
Vi har valgt at sætte kundeservice og innovation højest. Det betyder, at du som privatforbruger i Gentofte kan booke en elektriker i ro og mag hjemme fra sofaen.
 
Du kan finde priser på både QUOOKER, VANDHANE MED BRUS, ARMATURER, TOILETTER, og meget mere. Priserne som vises er inklusiv montering, og du booker herefter en tid til montering direkte i vores kalender.
 
Hos VVSPlus kan du også læse en masse inspirationsartikler og blive klogere på bl.a.
 
Velkommen til din lokale elektriker i Gentofte
 

TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

VVSPlus tilbyder dig at FÅ ET UFORLIGTENDE TILBUD på din elektriker opgave inden for 24 timer på alle hverdage. Vi har med vores dygtige beregnere, mulighed for at sende dig et tilbud efter, at du har sendt os et par billeder samt en kort beskrivelse af din opgave.
 
Hvis du ønsker at acceptere vores tilbud, kan du med det samme booke en elektriker i vores kalender, og så møder vi op på den aftalte adresse i Gentofte.
 
Med VVSPlus hjemmeside kan du gøre følgende:
 
 

DET HAR VI UDFØRT AF ELEKTRIKEROPGAVER I GENTOFTE

Her under kan du se, hvad andre kunder i Gentofte tidligere har booket en elektriker til:
 
Har du en elektriker opgave som ikke har været nævnt herover, kan du altid kontakte os på 70 12 20 21 og få et uforpligtende tilbud, som du vil modtage inden for 24 timer på alle hverdage.
 
Du kan også selv BOOKE EN ELEKTRIKER, ligesom mange andre kunder i Gentofte allerede har gjort.
 
Du kan altid være sikker på, at du møder en elektriker med stor erfaring, når du som privatforbruger booker gennem VVSPlus. Vi gør meget ud af udvilke og dygtiggøre vores håndværkere, for at kunne tilbyde dig det bedste resultat af dine opgaver.
 
VVSPlus giver dig et godt udført håndværk, af dygtige samt servicemined elektrikere.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis