Fjenneslev by - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

HAR DU BRUG FOR EN ELEKTRIKER I FJENNESLEV?

Er det ved at være tid til at få tjekket dine el installationer, udskiftet dine STIKKONTAKTER eller tilsluttet UDENDØRS BELYSNING? Så behøver du ikke længere lede efter en elektriker i Fjenneslev.
 
 
Med VVSPlus i Fjenneslev, kan du nu booke en elektriker online 24 timer i døgnet. Vi har skabt VVSPlus for at kunne gøre det langt lettere for dig som privat forbruger, at bestille en håndværker. Så derfor kan du nu sidde trygt hjemme i sofaen om aftenen, når børnene er puttet og BOOKE EN ELEKTRIKER til de opgaver, du mangler at få løst.
 
Velkommen til din lokale elektriker i Fjenneslev.
 

DU KAN BOOKE EN ELEKTRIKER I FJENNESLEV ONLINE

VVSPlus sender hver eneste dag vores mange håndværkere på vejene for at servicere kunder på store dele af Sjælland - herunder også i Fjenneslev. Vi har det seneste år haft stor efterspørgsel på nedenstående opgaver, hvorfor der ofte bliver booket en elektriker online hos VVSPlus.
 
Du kan se hvilke opgaver som vi typisk løst for vores kunder:
 
Vores dygtige elektrikere har mange års erfaring, og kan derfor løse enhver opgave - uanset om den er stor eller lille. Så ring endelig til os på 70 12 20 21, hvis vi skal hjælpe dig. Du kan også booke os direkte HER eller FÅ ET TILBUD på din opgave.
 

FÅ ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Skal du have udført en af overstående opgaver eller en helt andet? Så kan du FÅ ET TILBUD på din opgave - det eneste du skal gøre er:
 
  • Skriv om den opgave du ønsker at få løst og vedhæft et par billeder
Så vil du inden for 24 timer på alle hverdage, modtage et tilbud fra os. Hvis du ønsker at godkende tilbuddet, kan du med det samme booke en ledig montør.
 
Det er hurtigt, nemt og trygt at booke en elektriker i Fjenneslev hos VVSPlus.
 

BOOK EN ELEKTRIKER PÅ TIMEBASIS

Har du flere små opgaver, som skal klares, så har du mulighed for at BOOKE EN ELEKTRIKER I FJENNESLEV PÅ TIMEBASIS. Du vælger selv det antal timer som der skal afsættes til dig. På den måde kan du få løst 1, 2 eller måske 3 projekter, som kræver en el installatør.
 
 
Vi glæder os til at kunne servicere dig med vores mange års erfaring.
 
Skulle du havde spørgsmål til vores booking eller til en opgave? Så kan du altid ringe til os på tlf. 70 12 20 21.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis