Udendørs bruser - Få et tilbud fra VVSPlus

UDENDØRS BRUSER

SKAL DU HAVE EN UDENDØRS BRUSER I DIN HAVE?

SKAL DU HAVE EN UDENDØRS BRUSER I DIN HAVE?

Hvem drømmer ikke om at kunne stå under en bruser udendørs i haven på en varm sommerdag? Måske behøver du ikke længere kun drømme om at tage et bad i det fri. Vi giver dig her to muligheder for at kunne tage bad under åben himmel. Så inden du tænker, at det kræver det helt store arbejde, og du på forhånd har givet op, så læs lige med her. For det behøver faktisk ikke at være den store opgave at etablere en udendørs bruser i din have.
 
En udendørs bruser behøver ikke at være et stort projekt eller en større udgift. Har du mod på det at gøre det selv, så læs mere her under. Eller lad os hjælpe dig og ring på 70 12 20 21 og få et godt tilbud på levering og montering af din nye udendørs bruser.
 

Sådan får du en bruser udenfor ved at gøre-det-selv

Lad os starte ud med den løsning, hvor du stensikkert kan få opfyldt drømmen om at tage bad udendørs. Hos VVSPlus er vi nemlig stor fan af at gøre-det-selv.
 
Der findes flere udendørs bruser løsninger, hvor bruseren blot skal tilsluttes en haveslange, hvilket ikke kræver det store arbejde. Så hvis du i en fart ønsker at kunne tage et udendørs bad på en varm sommerdag, så kan du indenfor få timer have denne simple løsning klar.
 
 
Ulempen ved denne gør-det-selv løsning er dog, at du kun får koldt vand i bruseren. Til gengæld er det en hurtig og nem måde at få bad udendørs.


Skal VVSPlus hjælpe dig med installation af udendørs bruser?

Ønsker du at gøre udendørsbadet lige en tand bedre, så kan du få installeret en bruser udenfor med både koldt og varmt vand. Denne løsning vil tilmed være en mere permanent løsning, så du år efter år kan nyde et bad i haven. Dette kræver dog, at bruseren er egnet til udendørs brug, så den er frostsikker. Hvis du ønsker at få installeret en permanent bruser udenfor, vil vi anbefale, at du rådfører dig med os hos VVSPlus til at stå for tilslutningen.
 
Hos VVSPlus kan du få et uforpligtende tilbud på tilslutning af en udendørs bruser. Men det kræver som udgangspunkt at:
 
  • Der er adgang til vand
  • Der er et fliseunderlag, hvor vandet kan afledes
Skal vi regne på et tilbud på en udendørs bruser til dig? Så skal vi bruge:
 
  1. En kort beskrivelse af, hvor der er adgang til varmt og koldt vand i din bolig
  2. Et par billeder af dine nuværende vandinstallationer
Indenfor 24 timer vil du modtage et tilbud fra os. Ønsker du at acceptere tilbuddet, kan du med det samme booke en af vores montører direkte i hans kalender.
 
Har du spørgsmål til ovenstående, kan du altid ringe til os på 70 12 20 21. Du kan også skrive på chatten, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.
 
 

Køb udendørs bruser med montering

Du kan også gå direkte til vores SHOP, hvor du finder en fantastisk løsning på en udendørs bruser. Mærket EQI tilbyder udendørs brusere i smukt design, og som samtidig er frostsikre, og dermed kan klare det danske vejr. 
 
Du finder udendørs bruserne fra EQI i RUSTFRIT STÅL og KOBBER.
 
Når du vælger en af overstående løsninger står VVSPlus for levering og montering. Så du hurtigst muligt kan være klar til at tage bad under åben himmel.


Skal du også have en udendørs vandhane

Ønsker du også at få tilsluttet en UDENDØRS VANDHANE, kan du også finde god information hos VVSPlus. Du kan enten stå for monteringen på egen hånd eller booke en VVSPlus montør online.

Relaterede artikler