GULVVARME VIRKER IKKE

HAR DU PROBLEMER MED DIN GULVVARME?
Gulvvarme - Vi hjælper dig i gang - VVSPlus

GULVVARME VIRKER IKKE

HAR DU PROBLEMER MED DIN GULVVARME?

HAR DU PROBLEMER MED DIN GULVVARME?

Varmesæsonen banker på døren, og det er tid til at tænde op for varmen. Men hvad gør du, hvis din gulvvarme ikke virker? Læs med her, hvor vi giver gode råd til at få gang i varmen igen. Hjælp til fejlsøgning af gulvvarme kan du finde i indlægget herunder.
 
Hjælpen er på vej. Find din løsning på dine gulvvarme problemer her. Du kan også booke en håndværker, hvis du bare ønsker at få fixet dine gulvvarme problemer her og nu.
 

Gulvvarme virker ikke - her er en guide til fejlsøgning af gulvvarme:

  1. Kontroller vandstanden og trykket i anlægget, som aflæses på manometeret – hvis vandstanden er for lav, fyldes der vand på til det korrekte niveau, som typisk er 1,5 til 2 bar.
  2. Herefter tænder du for gulvvarmestyringen.
  3. Nu kan pumpen tændes. Kontroller derefter, at den kører.
  4. Tjek op på om dine rumtermostater fungerer og er forbundet med gulvvarmestyringen.
  5. Vær opmærksom på, at der ved et gennemkoldt hus vil gå længere tid, før huset når op på den ønskede temperatur.
Er du i tvivl, så kontakt os på 70 12 20 21. VVSPlus hjælper dig gerne, hvis der er fejl på din gulvvarme eller din gulvvarme ikke virker ordentligt.


Hvis du oplever problemer med gulvvarme, kan det skyldes flere årsager

Det kan give noget af et koldt gys, hvis du en morgen må konstatere, at din gulvvarme i badeværelset virker ikke. Der kan desværre ofte opstå fejl på gulvvarme systemet, som kan være svære at identificere og rette op på.
 
Hvis du har problemer eller din gulvvarme larmer, kan det fx skyldes luft i rørene, hvis vandstanden har været for lav på anlægget. For at afhjælpe dette skylles anlægget igennem og fyldes derefter op igen til det ønskede niveau på 1,5 til 2 bar. Det kan også være, at pumpen har sat sig fast som følge af, at anlægget har været slukket over sommeren. I sådanne tilfælde bør du KONTAKTE OS og få en af vores håndværkere til at se på det.
 
Har du ikke mod på at gøre-det-selv, kan du nemt få styr på din gulvvarme med hjælp fra en af vores dygtige VVS-montører. Du kan hurtigt og trygt booke en af vores håndværkere til et gulvvarmetjek. Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse dine problemer med gulvvarme - så du igen kan få varme under fødderne.
 
BOOK EN AF VORES VVS-MONTØRER TIL ET SERVICEBESØG eller ring til os på 70 12 20 21, hvis du har brug for VVS-hjælp til gulvvarme. Vi kører på hele Sjælland og i Aarhus og omegn. Du kan få besøg af vores håndværkere helt til kl. 20 på hverdage.
 
Oplever du problemer med gulvvarme betyder det ofte:
 
  • Gulvvarme i badeværelse virker ikke
  • Varmen i gulvet er ikke høj nok
  • Gulvvarmesystemtet varmer ikke hurtigt nok op


Sådan udfører du selv et servicetjek af gulvvarme:

Du kan med fordel selv lave et lille servicetjek på dit anlæg over vinteren. Få et par gode fif her:
 
  1. For at opretholde alle funktioner på dit gulvvarmeanlæg, er det en god ide, at du løbende tjekker, at vandstanden på anlægget er stabil.
  2. Kontroller at der er batterier på dine rumtermostater, så de kan snakke sammen med anlægget, så der ikke unødvendigt bliver lukket ned for et rum.
Hvis der skulle opstå problemer, og din varme ikke virker, kan du hos VVSPlus altid booke en håndværker til et gulvvarmetjek.


Få VVS hjælp til tilslutning af gulvvarme - det kan være din løsning

Overvejer du at få installeret gulvvarme i dit hus, er vi parate til at hjælpe dig. Måske ønsker du at få installeret gulvvarme på dit badeværelse? Så er du landet det helt rette sted. Hos VVSPlus har vi nemlig mange års erfaring med tilslutning af gulvvarme i private hjem. Vi har ca. 1.00 håndværkere på vejene, og de er alle klædt godt fagligt på og er klar til at servicere din gulvvarme, eller hjælpe dig, hvis gulvvarmen ikke virker.
 
Få et gratis tilbud og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer. Vores samarbejdspartner, Roth tilbyder komplet gulvvarme styring, som nemt og hurtigt kan installeres hjemme hos dig. Læs mere om ROTH SOFTLINE gulvvarmestyring i vores shop eller hos Roth.
 
Hvis du oplever problemer med, at din gulvvarme ikke virker, eller hvis du har brug for hjælp til fejlsøgning af gulvvarme, kan du altid booke en af vores håndværkere eller kontakt os på 70 12 20 21. Vi står klar til at hjælpe dig. VVSPlus - det er Hurtigt. Nemt. Trygt.

Relaterede artikler