DOUCHE TOILET

ER ET DOUCHE TOILET NOGET FOR DIG?
Geberit Aquaclean douche toilet - VVSPlus leverer og monterer

DOUCHE TOILET

ER ET DOUCHE TOILET NOGET FOR DIG?

ER ET DOUCHE TOILET NOGET FOR DIG?

Et toilet er ikke bare et toilet. I dag findes der et hav af muligheder, når du begiver dig ud i toiletjunglen. Noget, som du sikkert støder på, når du søger efter smarte toiletter, er et ”douche toilet”: Et toilet med skyl som rengør én efter et toiletbesøg.

Denne type toilet er måske fremmed for de fleste, men faktisk ses de nu oftere og bliver mere og mere accepteret. Et douche toilet er altså ikke længere kun en luksus, vi ser på fx hoteller, men er også noget, som vi tager med ind på vores egne private badeværelser.
 
Så hvis du også er ved at bløde lidt op over for det såkaldte douche toilet, vil et godt bud være GEBERIT AQUACLEAN MERA eller GEBERIT AQUACLEN SELA, som begge tilhører kategorien, douche toilet.

Hvordan fungerer et douchetoilet

Et toilet med douche funktion betyder, at du efter dit toiletbesøg kan aktivere en vandstråle, som behageligt skyller efter med kropstempereret vand.
 
På Geberit’s douchetoiletter vil du ved første øjekast ikke kunne se selve douche funktionen. Den lille brusedysse aktiveres nemlig først og kommer til syne, når knappen aktiveres ved et enkelt tryk, hvorved vandstrålen startes.
 

Hvilket douchetoilet skal du vælge

Ligesom med et helt almindeligt toilet findes der et hav af leverandører og muligheder. Gå på opdagelse i vores shop og se UDVALGET AF DOUCETOILETTER.


Køb dit Geberit Aquaclean toilet inkl. montering

Er du blevet nysgerrig eller måske helt hooked på et douchetoilet, så kan vi hos VVSPlus guide dig til det rette valg. Du kan også gå direkte til vores shop, hvor du finder toiletterne med priser inkl. montering. Du finder altså både dit nye toilet og en håndværker til montering på et og samme sted.
 
Vil du have lidt sparring, eller har du brug for lidt mere info for at vide. om et Aquaclean toilet er noget for dig? Så giv os et kald på 70 12 20 21.


Er et douchetoilet fremtidens toilet

Da et douchetoilet ikke er noget, vi støder på hver eneste dag, er det måske ikke det naturlige valg, da en douche funktion virker fremmed. Men hvis man tænker over det, vil man jo ikke tørre sine beskidte finger af i et stykke toiletpapir – det samme gør sig måske gældende for et toiletbesøg. Det giver i hvert fald stof til eftertanke.
 
Tendensen, som ses hos danskerne er, at man gerne betaler lidt ekstra for god kvalitet. Også når det gælder ens badeværelse. Toilettet skal ikke længere kun være praktisk, men også have et smukt design. Så mon ikke, at vi indenfor de næste par år, vil se langt flere af denne type toiletter på danskernes badeværelser.


Mangler du mere information om toiletter

Som tidligere nævnt er et toilet ikke bare et toilet, og der findes et hav af muligheder. Derfor har vi forsøgt at gøre det lidt nemmere at finde rundt i. Du kan derfor med fordel læse indlæggene; TOILET UDEN SKYLLEKANT og NYT TOILET, som begge giver en god guide i den store toilet jungle.

Relaterede artikler