Blødgøringsanlæg giver kalkfrit vand - Køb hos VVSPlus

BLØDGØRINGSANLÆG

SÅDAN FÅR DU KALKFRIT VAND MED ET BLØDGØRINGSANLÆG

SÅDAN FÅR DU KALKFRIT VAND

Du har sikkert hørt om BWT før, også kaldet et blødgøringsanlæg. Men måske kender du ikke helt præcis til, hvad et BWT anlæg er? Og hvad kan det egentligt betyde for dig at have kalkfrit vand i dit hjem. Det kan du læse meget mere om her. Der er nemlig mange fordele for en helt almindelig husstand ved at have et blødgøringsanlæg og derved få kalkfrit vand i hanen. Du kan købe et BWT anlæg hos VVSPlus. Prisen er fra 16.400 kr. og er altid inkl montering.
 

Fordele ved kalkfrit vand

Man tænker højst sandsynlig ikke over det, men i Danmarks findes der flere steder rigtig meget kalk i vandet. Her snakker man om, at vandet er hårdt. Kalk er jo som sådan ikke en dårlig ting, men når det kommer til en tilstoppet bruser eller et armatur, hvor små kalkpletter vokser – så kan man godt blive lidt træt af kalken. Og med kalk følger den ugentlige rengøring.
 
Hvis du har et ønske om at minimere kalken i vandet i dit hjem, så kan et blødgøringsanlæg være en rigtig god løsning. Se bare alle de fantastiske fordele, der er ved at få kalkfrit vand:
 
  • Du minimerer markant kalk i brusekabinen, håndvasken, brusehovedet og hvor kalken ellers kan sætte sig på badeværelset
  • Den markant mindre kalk gør det nemmere at renholde et armatur i MESSING  og SORT, som efterhånden findes i mange køkkener og badeværelser
  • Kaffemaskinen og elkedlen behøver ikke længere at blive afkalket
  • Du forlænger levetiden på din varmtvandsbeholder – da der ikke kan sætte sig kalk på varmelemmerne i beholderen
  • Kalkfrit vand er godt for din hud og dit hår med – kalk kan nemlig være rigtig hård ved huden, og den kan tørre ud, når den udsættes for kalken fra vandet
  • Dit vasketøj bliver blødere, og farven på tøjet holder bedre
  • Det er godt for miljøet, da du ikke behøver at bruge skyllemiddel for at gøre tøjet blødt
Der er virkelig mange fordele ved kalkfrit vand og grunde til at få installeret et BWT ANLÆG (blødgøringsanlæg) i sit hjem. Tænk bare over alle de timer, som man bruger på at afkalke brusekabinen, kaffemaskinen. Eller hvor meget skyllemiddel, man ofte får hældt ned i vaskemaskinen for at gøre tøjet blødt.


Hvordan får man kalkfritvand i hanen?

Det kan virke lidt hokus pokus, at man med et BWT anlæg installeret i sit hjem kan få kalkfrit vand i hanen. Der sker også lidt magi i anlægget, når det kalkholdige vand ledes ind, og vandet derefter kommer ud med et minimum af kalk i.
 
Læs her hvordan anlægget tryller:
 
  • Vandet fra vandværket ledes ind i anlægget, hvor det strømmer ned over en ionbyttermasse, som fjerner kalken.
  • Ionbyttermassen består af en masse mikrokugler, som vandet bindes til. Det er her magien sker - kalken nedbrydes og vandets hårdhedsgrader ændres fra hårdt til blødt.
  • Herefter ledes det blødgjorte vand ud af anlægget og ud i vandrørene.
Vedligeholdelsen af et BWT anlæg er minimal. Det eneste du selv skal gøre for at anlægget fungerer er at tilsætte salttabletter ca. hver 6 uge samt have et årligt servicetjek, som udføres af BWTs servicefolk.
 
Derfra klarer anlægget selv resten af arbejdet, og forkæler dig med kalkfrit vand fra hanen.


Hvad er prisen for kalkfrit vand og installation af et BWT anlæg?

Hos VVSPlus kan du købe et BWT anlæg fra 16.400 kr. Prisen er altid inklusiv levering og montering. Så det bliver da ikke nemmere, hvis du ønsker at få monteret et blødgøringsanlæg hjemme hos dig og få de mange fordele, der er ved at have kalkfrit vand.
 
Prisen for et blødgøringsanlæg kan være tjent hurtigt hjem igen med alle de timer, som man sparer på rengøring.


Montering af et blødgøringsanlæg – VVSPlus kan hjælpe dig

Bestil dit nye BWT anlæg (blødgøringsanlæg) allerede i dag hos VVSPlus og prøv selv, hvad kalkfrit vand kan betyde for dig. Hos VVSPlus kan du selv booke tiden, hvor du ønsker, at vores montør kommer. Så står han for levering og installering af anlægget. Og han rydder selvfølgelig pænt op efter sig.
 
Har du spørgsmål til, om det kan lade sig gøre med montering af et BWT anlæg hos dig? Så ring til vores kundeservice på 70 12 20 21 eller skriv til os på chatten. Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du drømmer om et blødgøringsanlæg.

Relaterede artikler