Grohe berøringsfri armatur - VVSPlus leverer og monterer

BERØRINGSFRI ARMATUR

FORDELE VED BERØRINGSFRI ARMATUR

FORDELE VED BERØRINGSFRI ARMATUR

Et berøringsfri armatur er oftest kendt fra det offentlige rum. Men faktisk ser man efterhånden de smarte berøringsfrie armaturer i flere private hjem - og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange fordele ved at have et berøringsfri armatur. Tilmed kan de fås til yderst overkommelige priser og fås i flere forskellige varianter og prisklasser. Hvis du allerede nu er klar til at anskaffe dig en berøringsfri vandhane, så kan vi hjælpe dig.
 

Du bestiller blot varen og booker en tid i vores kalender for montering. Levering og montering er som altid med i prisen.

Læs med her under om de mange fordele ved et berøringsfrit armatur. Du kan have det på både badeværelset, i køkkenet og bryggerset, hvor det vil gøre stor gavn alle steder.


Få optimal hygiejne med et berøringsfri armatur

I det øjeblik, hvor du ikke skal i kontakt med vandhanen i forbindelse med håndvask, opnår du optimal hygiejne. Ved at undgå berøring mindsker du automatisk risikoen for bakteriesmitte, hvilket giver dig de bedste betingelser for en god håndhygiejne.


Spar på vandet

Oftest lader vi vandet løbe, imens vi børster tænder - eller når vi sæber hænderne ind ved håndvask. Vandhanen stopper automatisk, når sensoren ikke registrerer bevægelse i vasken. Du vil derfor automatisk mindske dit - måske ubevidste - vandforbrug og opnå en vandbesparelse. Det virker måske ikke af meget, men faktisk bruger man mere vand end først antaget, når vandet bare får lov til at løbe.


Berøringsfri vandhane - God - Bedre - Bedst !

Vi giver dig her under vores bud på en god-bedre-bedst løsning, hvis du ønsker en berøringsfri vandhane. Vi har udvalgt tre varianter indenfor GROHE berøringsfri armatur:
 

GOD - GROHE Bau Cosmopolitan

Smart berøringsfrit håndvaskarmatur i et skinnende blankt look. En infrarød sensor registrerer dine bevægelser, så vandet begynder at løbe, når du har behov for det. Du justerer temperaturen på vandet med det lille håndtag på siden af vandhanen.


BEDRE - GROHE Eurosmart Cosmopolitan

Et enkelt og stilrent berøringsfrit armatur til badeværelset. Vandet styres med en infrarød sensor efter dit behov. GROHE EcoJoy funktionen giver en besparelse i vand- og energiforbruget samt en energibesparende teknologi, som gør, at batteriet varer op til 7 år.


BEDST - GROHE Essence E

Et enkelt og elegant design er kendetegnet ved Essence serien fra GROHE. Det berøringsfrie håndvaskarmatur er med infrarød sensor, justerbar temperaturbegrænsning og ca. 7 års levetid på batteriet - ved 150 aktiveringer om dagen.
 
Udskift din gamle vandhane med et berøringsfri armatur og opgrader dit badeværelse eller køkken med ny, lækker teknologi. Se vores STORE UDVALG og bestil varen inklusiv levering og montering.
 
Vi sidder klar på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om eller FÅ ET GRATIS TILBUD. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Du kan også skrive til os ved at benytte chatten, som du finder nederst i højre hjørne.


Køb dit berøringsfri armatur her

Hos VVSPlus har vi et stort udvalg af berøringsfri armatur. Du kan derfor vælge lige det design, som passer til din indretning. Udover berøringefrie vandhaner til dit badeværelset, har vi også et udvalg af BERØRINGSFRI KØKKENARMATUR.

Relaterede artikler