Tune by - book elektriker hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

MANGLER DU EN ELEKTRIKER I TUNE?

Velkommen til VVSPlus din lokale håndværker i Tune. VVSPlus er skabt for at give dig som privatforbruger i Tune, en langt nemmere måde at booke en elektriker på.
 
 
Det hele fungere online, hvilket betyder, at du kan booke en elektriker døgnet rundt, og selv vælge den tid, hvor du ønsker at vi kører vejen forbi Tune. Så fixer vi de opgaver, som du har brug for hjælp til.
 
Har du et par lamper, som skal hænges op på badeværelset, en Quooker som skal tilsluttes eller skal du have udført et el tjek? Så er du landet det helt rigtige sted.
 
Velkommen til din elektriker i Tune - den nemme og hurtige måde at BOOKE EN HÅNDVÆRKER på.
 

EKSEMPLER PÅ OPGAVER DER ER LØST I TUNE AF ELEKTRIKERNE

VVSPlus' team af elektrikere tæller ca. 100 mand, som til dagligt kører ud på Sjælland og herunder også i Tune. Så hvis du har brug for en elektriker, til at løse en opgave, kan vi til enhver tid komme ud til dig i Tune.
 
Du kan se her, hvilke opgaver andre kunder i Tune har booket en elektriker til online:
 
Overstående er blot et lille udkast af, hvad vores håndværkere kan udføre og hjælpe dig med. Giv os endelig et kald på 70 12 20 21, hvis du har andre opgaver, som skal løses.
 
Vi glæder os til at tage hånd om dit næste projekt, og er der spørgsmål sidder vores kundeservice klar på 70 12 20 21 - du kan også fange os på chatten, hvor vi gerne svare på store og små spørgsmål.
 

VVSPLUS TILBYDER EN SMART MÅDE AT BOOKE EN ELEKTRIKER PÅ

Med VVSPlus kan du nu booke en elektriker i Tune via vores ONLINE SELVBETJENING. VVSPlus giver dig mulighed for at booke en elektriker afhændig af, hvad dit behov er. Se hvilke smarte muligheder du har med VVSPlus:
 
  • FÅ ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE. Du vil altid få et svar tilbage inden for 24 timer på alle hverdage
  • BOOK EN ELEKTRIKER I TUNE PÅ TIMEBASIS. Vælg fra to til seks timer, afhængig af hvad du har brug for
  • KØB VARE ONLINE som altid er til faste priser og er inkl. montering
  • Du kan altid vælge frit i vores kalender. Vi har nemlig åbnet vores kalender for dig, så du kan se alle ledige tider, og tilpasse det med din hverdag. Så kommer vi, når det passer for dig og ikke omvendt
  • Vi sender vores elektrikere ud på servicebeøg helt til kl. 20.00 på alle hverdage
Har du en opgaver ligger og venter på en dygtig elektriker? Så BOOK ONLINE eller FÅ ET TILBUD så sender vi straks en håndværker forbi dig.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis