Egå by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

BOOK DIN VVS MONTØR I EGÅ ONLINE

Skal du have udskiftet det gamle TOILET, tilsluttet en QUOOKER eller have et tilbud på en større badeværelsesrenovering? Så er du landet det hele rette sted. VVSPlus er den smarte måde, hvor du kan booke en VVS 'er i Egå online. Vi har åbnet vores kalender op, så vi er tilgængelig for dig 24 timer i døgnet.
 
BOOK DIN VVS MONTØR I EGÅ eller RING PÅ TELEFON NR. 70 12 21 20
 
Hos VVSPlus kan du nemt BOOKE EN HÅNDVÆRKER online, FÅ ET GRATIS TILBUD og købe fx. dit toilet, håndvaskarmatur eller BWT anlæg online INKL. MONTEIRNG.
 
Velkommen til VVSPlus din lokale VVS montør i Egå.
 

VVSPLUS LØSER ALT INDEN FOR VVS OPGAVER FOR DIG I EGÅ

Hvis du ønsker at få en fair pris, en fantastisk god service og et godt håndværk, så er VVSPlus det helt rette valg. Vi gør hver eneste dag vores bedste for at give vores kunder den aller bedste oplevelse. Derudover søger vi altid for, at vores håndværkere er klædt godt på til at løse enhver opgave. Vi har mange års erfaring, hvilket er en stor styrke blandt vores dygtige team af håndværkere. Du kan derfor trygt overlade din opgave til os.
 
Inden for det seneste år har vi løst et hav af opgaver. Vi sætter derfor gerne kursen mod Egå og fixer din VVS opgave.
 
Herunder kan du se, hvad vi bl.a. bliver booket til af vores kunder:
 
Har du spørgsmål til overstående opgaver, eller har du en helt anden opgave, som du ønsker at få løst. Så hold dig endelig ikke tilbage! Du kan altid kontakte os på tlf. 70 12 20 21 eller FÅ ET GRATIS TILBUD med det samme. Vi sender gerne en VVS 'er afsted mod din adresse i Egå.
 

KØB DINE VARER INKL. MONTERING 

Er du født med 10 tommelfinger, og er du ikke den fødte håndværker? Så kan du med fordel KØBE DINE VVS PRODUKTER INKL. MONTERING hos VVSPlus. Vores priser er nemlig ALTID inkl. montering. Så nu kan du købe dine vare og booke håndværkeren et og samme sted. Det er smart.
 
I vores webshop finder du bl.a. et stort udvalg af:
 
Hvis du ønsker at købe dine VVS produkter inkl. montering hos VVSPlus, skal du bare klikke dig videre LIGE HER. Så kommer du direkte til vores shop, hvor mulighederne er mange.
 
Når du har valgt din vare, booker du en tid til montering, og herefter vil vores VVS montør køre vejen forbi Egå til aftalte tid og montere din vare.
 
Du kan altid ringe til os på telefon nr. 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til give dig en god oplevelse.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis