Virum by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

DIN LOKALE HÅNDVÆRKER TIL VVS OPGAVER I VIRUM

Søger du en autoriseret VVS installatør i Virum? Hos VVSplus kan vi hjælpe dig med alle opgaver inden for VVS, og vi har gjort det nemt og bekvemt for dig som privatforbruger i Virum at bestille en håndværker. VVSPlus tilbyder netop vores kunder i Virum at kunne booke vores dygtige VVS montører online via vores selvbetjningssystem.
 
VVSPlus giver dig udover muligheden for at booke en håndværker online, også en hel masse inspirationsinlæg, hvor du bl.a. kan blive klogere på følgende:
 
Velkommen til VVSPlus - din lokale VVS montør i Virum

HAR DU BRUG FOR EN VVS'ER I VIRUM - BOOK ONLINE! 

Via VVSPlus selvbetjening har du flere forskellige muligheder, når du som kunde i Virum har brug for en VVS'er:
 
Som kunde hos VVSPlus kan du altid være sikker på at møde vores egne håndværkere. Vi sender hver dag ca. 100 servicebiler på gaden få at servicere vores kunder. Alle montører er fagligt godt klædt på, erfarne inden for deres fag og yder en høj kundeservice.
 
Så har du brug for en VVS 'er i Virum? Vær altid sikker på, at du er i trygge hænder, når du booker din håndværker gennem os.
 

ANDRE KUNDER I VIRUM HAR BOOKET EN VVS MONTØR 

Gennem den seneste tid har andre kunder i Virum booket en af vores VVS montører til følgende opgaver:
 
Overstående er blot nogle af de VVS opgaver, som vores montører har udført i Virum og omegn. Du skal ikke holde dig tilbage, hvis du har en anden opgave, som skal fixes. Vi sender gerne vores montører afsted mod dig.
Du kan nemt få et tilbud ved at sende os et beskrivelse af din opgave sammen med et par billeder. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.
 
Prøv selv hvor nemt det er at BOOKE EN HÅNDVÆRKER hos VVSPlus
 
Har du spørgsmål kan du altid ringe til vores kundeservice, som sidder klar på 70 12 20 21. Du kan også fange os på chatten, hvor vi gerne besvare dine spøgsmål, og hjælper dig, hvis du har problemer med at booke en håndværker online.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis