Kastrup by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

MANGLER DU EN DYGTIG VVS MONTØR I KASTRUP

Velkommen til VVSplus – din lokale VVS installatør i Kastrup. Fra vores afdeling på Amager udfører vi VVS opgaver hos både private, virksomheder og kommuner i Kastrup og omegn. Vores 130 mand betjener dagligt vores kunder på hele Sjælland, og du får dermed mulighed for at trække på en bred erfaring, til lige netop din VVS opgave.
 
 
I vores online selvbetjening system kan du bestille en håndværker, når det passer dig. VVSplus har døgnåbent og vi tager imod bestillinger alle ugens dage 24/7. Du kan sidde hjemme fra sofaen, og bestille en håndværker online - og vælge den tid som passer bedst for dig.
 

SÅDANNE FÅR DU ET TILBUD PÅ VVS OPGAVER I KASTRUP

Gå ind på få et tilbud LIGE HER, og send os en beskrivelse af din opgave sammen med et par billeder
 
  • Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer
  • Modtag et uforpligtende tilbud fra os og book derefter en af vores lokale VVS montører direkte i hans kalender
  • Book en af vores håndværkere og han møder op på din adresse og udfører aftalte opgave. Han kan komme ud til dig helt til kl. 20.00 på hverdage.
Vi ønsker at gøre booking af en VVS 'er så nemt som muligt for vores kunder. Så derfor tilbyder vi VVSPlus til dig - så book nu en VVS 'er i Kastrup LIGE HER.
 

DETTE ER NOGLE AF OPGAVERNE DER ER LØST DET SIDSTE 

Og vi kan hjælpe med mange andre håndværksopgaver inden VVS - så du kan roligt tage fat i os, hvis du har et projekt, der kræver professionelle håndværkere.
 

VORES SELVBETJENING HAR ÅBENT DØGNET RUNDT

Hos VVSplus har vi nytænkning og kundeservice i fokus, og det er grundlaget for VVSplus.
Her kan du via vores online SHOP både finde faste priser på montering af produkter, FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD ud fra et billede samt BOOKE EN MONTØR PÅ TIMEBASIS.
 
Alle produkterne i vores SHOP er inklusiv moms og montering. Vi giver også gerne give et tilbud på din konkrete VVS opgave i Kastrup ud fra din egen beskrivelse samt billeder – og du modtager et skriftligt tilbud indenfor blot 24 timer på alle hverdage.
 
Når du har fundet et produkt eller accepteret vores tilbud på din opgave, kan du booke en tid direkte i vores kalender til udførelse af arbejdet. Du finder blot det tidspunkt som passer dig bedst.
 
Prøv vores selvbetjening allerede nu og se, hvor nemt det er at bestille en din lokale VVS 'er i Kastrup allerede i dag.
 
Hvis du har spørgsmål, sidder vores kundeservice klar på 70 12 20 21.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis