PAS PÅ DIN JULEBELYSNING

SÅDAN PASSER DU BEDST PÅ DIN JULEBELYSNING
Julebelysning - VVSPlus giver dig gode råd til vedligeholdelse

PAS PÅ DIN JULEBELYSNING

SÅDAN PASSER DU BEDST PÅ DIN JULEBELYSNING

SÅDAN PASSER DU PÅ DIN JULEBELYSNING


Det kan være en dyr fornøjelse at skulle købe nye lyskæder til haven hvert eneste år til jul. Læs med her, hvor vi kommer med vores bedste bud på, hvordan du passer på dine lyskæder, så de kan genbruges år efter år. For der er ikke noget smukkere end julebelysning, når mørket sænker sig i de kolde måneder.
 
Du kan i øvrigt med fordel få monteret en UDENDØRS STIKKONTAKT til din julebelysning. Så slipper du for ledninger ud af vinduer osv.

Julebelysning er lig med hygge

Selvom sommeren er skøn, er vi mange, som hvert eneste år ser frem til efteråret. Når det bliver tusmørkt, og vi begynder at tænde stearinlys og sætte udendørs belysning op i haven og rundt om huset. Alt sammen noget, som der gør det hyggeligt at komme hjem eller gå forbi en ejendom.
 
Mange køber nye lyskæder hvert år og kasserer de gamle. Men det er der ikke nogen grund til. Med simple tricks kan julebelysning holde i flere år, uden du behøver at gå på kompromis med kvaliteten.
 

Pas på din julebelysning, så holder den længere

Vi kender det alle sammen - ledningen til lyskæden, som er ført gennem vinduet eller terrassedøren. Nok ikke overraskende er dette ikke holdbart i længden. Ledningen kan nemt tage skade af at blive klemt, ligesom der også kan opstå en kuldebro der, hvor ledningen er ført.
 
Løsningen er - en UDENDØRS STIKKONTAKT. Udendørs stikkkontakter er konstrueret med en IP på minimum 44. Det betyder, at de er bygget til at modstå vejr og vind hele året rundt. Køber du en udendørs stikkontakt hos os, får du en elektriker med i købet, som kommer og monterer den for dig.
 
Har du ikke en udendørs stikkontakt til at tilslutte din julebelysning, kan det være fristende med forlængerledninger osv. Det kan også godt bruges, dog skal du være særlig opmærksom på, at specielt samlingerne er afskærmet for vind og vejr. Et simpelt trick er at samle dåserne i en frysepose eller en sort hundepose, som gør det nemt at skjule "installationen".
 

Når du er færdig med at bruge din julebelysning

Vi har nok alle prøvet at stå med en klump lyskæder, hvor man allerede har opgivet på forhånd at folde den ud. Et simpelt trick til at undgå dette er, at genbruge paprullen fra stanniol til at vikle lyskæden rundt om. Så er den lige til at gå til, når julemåneden igen nærmer sig.
 

Inspiration til julebelysning

Der findes rigtig mange fine lyskæder, som du kan bruge til din julebelysning. Og det behøver faktisk ikke at koste alverden. Du kan finde lyskæder, som koster helt ned fra 30 kr. Så faktisk kan du forholdvis billigt pynte din have op. Vi har fundet lidt inspiration til julebelysning til dig. Se vores bud på nogle flotte og billige løsninger til din have:
 
  • Der findes lyskæder, som ligner smukke istapper, som løber ned af huset. Det er virkelig flot, når mørket falder på.
  • En anden måde at pynte haven på er med lyskæder med store LED pærer på. Det er blevet meget moderne at bruge denne type lyskæder, og de ses faktisk rigtig mange steder. De kan hænges på din terrasse eller i et træ.
  • Hvis du har en flagstang stående i din have, kan du faktisk også bruge den til din julebelysning. Der findes nemlig lyskæder, som monteres på flagstangen, og i mørket danner lyskæden et juletræ. Det er så hyggeligt, og det kan man da kun komme i julestemning af.
 
Forhåbentlig fik du her lidt god inspiration til julebelysning og hvordan du passer på den. Måske har du også fået lyst til at få installeret en udendørs stikkontakt eller to til din julebelysning? Se vores udvalg HER.


Skal du have julebelysning i din have?

Hvis du fået lyst til at få sat julebelysning op i din have, så lad os hjælpe dig. Der er nemlig regler for, hvad du selv må installere af kontakter, når det gælder udendørs stikkontakter. Derfor tilbyder vi alle vores stikkontakter inklusiv montering. Så bliver det ikke nemmere, og du er sikker på, at alle regler overholdes.
 
Hvis du gerne vil vide mere om gør-det-selv-el kan du læse mere i vores indlæg lige HER. I dette indlæg har vi samlet en komplet guide til, hvad du må udføre af el på egen hånd, og hvad du må få en elektriker til at ordne for dig.
 
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få lyst din have op. Ring til os på 70122021 eller skriv til os via chatten nederst til højre.

Relaterede artikler