DANFOSS TERMOSTAT

FÅ STORE BESPARELSER PÅ VARMEREGNINGEN
Danfoss termostat - VVSPlus leverer og monterer

DANFOSS TERMOSTAT

FÅ STORE BESPARELSER PÅ VARMEREGNINGEN

FÅ VARMEBESPARELSER MED DANFOSS ALLY


Vidste du godt, at der kan være rigtig mange penge at hente ved at skifte de gamle termostater ud på dine radiatorer? I dag findes der nemlig smarte termostat 'er fra Danfoss Living Eco. VVSPlus vil gøre dig lidt klogere på, hvad de smarte termostat 'er fra Danfoss Living kan, og hvorfor der er nemme besparelser at hente på dit varmeforbrug med Danfoss Living.

Hvad kan en termostat fra Danfoss Ally?

Med en Danfoss Ally kan du styre alt fra en app på din smartphone, da de er elektroniske.
 
Du får en masse smarte funktioner i en radiatortermostat fra Danfoss, da den kan indstilles helt efter dine behov og din hverdag. Alt sammen for at kunne hente besparelser på din varmeregning. Faktisk kan du opnå besparelser på helt op til 23%.
 
Med Danfoss Ally termostater installeret i din bolig får du:
 
  • Ruminddeling - Du kan vælge forskellige temperaturer i rummene. Mange har brug for et køligere soveværelse sammenlignet med fx stuen eller børneværelserne.
  • Dag/natprogram - Du kan indstille termostaten til at sænke temperaturen om natten, men også i dagtimerne, når du er på arbejde. Så bruger du ikke energi på at varme huset op, når du alligevel ikke er hjemme. Og samtidig er der varmet op, når du kommer hjem fra arbejde igen.
  • Ferieprogram - Her kan du sænke temperaturen i hele huset, mens du er væk på ferie. Så sørger systemet for, at huset bliver opvarmet, til du er hjemme igen. Du skal bare indstille din afrejse- og hjemrejsedag. På den måde kan du spare på energien, mens du er ude og rejse. Samtidig vil du ikke opleve at komme hjem til et koldt hus.
  • Registrering af åbent vindue - Termostaten vil registrere, når et vindue bliver åbnet og skruer dermed automatisk ned for varmen i 30 min., så du undgår varmespild. Efter de 30 min. skruer termostaten selv op igen.
Alle funktioner og programmer kan justeres, så de passer til dine ønsker og behov.
 
Der er virkelig mange fordele ved at have disse smarte termostater installeret på din radiator. Der vil selvfølgelig være en omkostning ved at investere i nye termostater, men ved en samlet besparelse på din varmeregning vil det hurtigt være tjent ind igen.


Skal du have Danfoss Ally termostat i din bolig?

Ønsker du at få udskiftet dine termostater til de smarte Danfoss Ally termostater?
 
Vi har et stort udvalg i SHOPPEN, hvor du kan finde pakker med lige præcis det antal termostater, du har brug for til din bolig. Se vores store udvalg HER.
 
Som størstedelen af vores øvrige varer, sælger vi Danfoss Ally termostaterne inklusiv montering. Det betyder, at du ikke skal foretage dig andet end:
 
1. Bestem det antal rum, du har brug for smarte termostater til.
2. Vælg PAKKEN i vores shop.
3. Vælg det tidspunkt for montering i vores kalender, som passer dig.
4. Download Danfoss Ally app'en til iPhone eller Android.
5. Læn dig tilbage. Lad VVSPlus installere din nye smarte termostater. Spar penge.
 
 
Hvis du har brug for vejledning til at spare penge på dit energiforbrug, kan du altid give VVSPlus et kald på 70122021. Du er også velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre. Så hjælper vi dig gerne med at vælge den rigtige løsning, så du kan spare penge på dit varmeforbrug.

Relaterede artikler