INDRETNING AF BADEVÆRELSE

SKAL DU INDRETTE DIT BADEVÆRELSE? FÅ INSPIRATION HER!
Badeværelse - Få inspiration til indretningen - VVSPlus

INDRETNING AF BADEVÆRELSE

SKAL DU INDRETTE DIT BADEVÆRELSE? FÅ INSPIRATION HER!

SKAL DU INDRETTE DIT BADEVÆRELSE? FÅ INSPIRATION HER!

Du kender det garanteret fra de flotte boligmagasiner, hvor drivtømmer og sjældne muslinger pifter badeværelset op. Alting ser lækkert ud på et øjeblik. Det er faktisk både nemt og billigt at gøre dem kunsten efter. Hav indretning af dit badeværelse i baghovedet, når du alligevel går en tur på stranden eller i skoven. Så er det nemt at finde ting, du kan bruges til indretning af badeværelse.
 

Brug strandsten til indretning af dit badeværelse

Du kan finde masser af gratis pynt til indretning af dit badeværelse, når du alligevel går en tur på stranden i sommervarmen. Og det er uanset, om du er herhjemme eller på besøg ved eksotiske strande i varme lande. Brug naturens egne elementer til at skabe et rum af velvære og overskud til glæde for dig og din familie – og ikke mindst dine gæster.
 
Uanset hvor stort eller lille dit badeværelse er, kan du indrette det hyggeligt med ting, du finder i naturen. Strandsten kan findes i alle mulige farver, former og størrelser. De kan pynte på enhver ny eller gammel håndvask, eller lægges til pynt i vindueskarmen.
 
Flade sten kan bruges som underlag til mange ting og er med til at tilføre et rustikt og naturligt lækkert look til indretningen af dit badeværelse. Sæt fyrfadslys eller bloklys på de flade sten, hvis du vil skabe ekstra hygge, når mørket falder på. Eller brug en flad sten til at lægge sæbeblokken på og kombiner det smukke med det praktiske. Køb en pakke gummidutter i byggemarkedet (dem man bruger til at sætte inde i køkkenskabe), hvis du er bange for ridser på vasken eller bordpladen.
 
Strandsten kan også være runde og bløde. Uanset form og farve er det kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvordan du indretter dig med de små vidundere.
 
Pas på emaljen uanset om du lægger sten på din vask eller i dit badekar. Stenene er til pynt, ikke til at lege med og de skal ikke flyttes rundt på, for de kan nemt ridse. Så vær opmærksom. Især hvis du har mindre børn i huset, for de vil helt naturligt blive fristet til at lege med stenene.


Brug drivtømmer til indretning af badeværelse

Drivtømmer er gammelt træ, som er faldet af skibe eller i havnen et sted i verden. Gennem flere år er de blevet formet og modeleret af bølgernes brusen og havets kræfter. Pludselig en dag driver træet i land et sted i nærheden af dig og er lige til at samle op og bruge til noget kreativt - fx til indretning af dit badeværelse!
 
Drivtømmer har de helt rigtige bløde former og farver. Det gør det ideelt til indretning af badeværelset, når temaet skal handle om velvære, hygge og følelsen af overskud.
 
Saml forskellige stykker træ og prøv dig frem, når du indretter. Store og lange stykker træ kan bruges som hylde på væggen eller på tværs af dit badekar som afsæt for sæbe, klud, bog eller et vinglas.
 
En pind i den rigtige tykkelse og længde kan bruges til mange ting; Håndklædestang, toiletrulleholder eller bare som et smukt element på badeværelset ved siden af bloklys og andre hyggelige ting.
 
Drivtømmer kan også bruges som underlag for bloklys, sæber, flasker og andet, som du har lyst til at have stående fremme på badeværelset.
 
Kombiner drivtømmer med sten, muslinger og rustikke glas med fyrfadslys, og skab den ultimative følelse af zen til den bedste start på dagen. Og husk, at lidt har også ret. Det er ikke nødvendigt at slæbe kilovis af sten og træ med hjem for at få den rette følelse. Nogle få sten og et enkelt stykke træ i den rette størrelse kan gøre tricket alene. Det hele afhænger af, hvordan netop dit badeværelse indrettes. Du må bare prøve dig frem, til du rammer den rette balance.
 
Brug din fantasi, når du går tur i naturen. Både på stranden og i skoven er der sjove ting at finde. Afhængig af sæson kan du nemt bruge naturens egne og gratis midler til at skabe en hyggelig stemning i dit badeværelse – og i resten af huset.


Farver der matcher stilen og indretningen af dit badeværelse

Vælg de rigtige farver og få hurtigt det helt rigtige resultat, når du vil indrette dig til en wellness start på dagen. Vælg farver, som passer til sand og vand. Det giver ro til krop og sjæl, og vi synes at være naturligt programmeret til at elske sandfarvet og turkis. Hvem er nogensinde blevet kede af at kigge på et billede af en Bounty strand?!
 
Det betyder ikke, at du behøver at male og købe nye badeværelsesmøbler for at få den rette stemning. IKEA og JYSK er begge steder, hvor du hurtigt kan proviantere i nyt tilbehør til badeværelset, og endda til meget fornuftige priser. En ny bademåtte og et par nye håndklæder i lækre sandfarver og måske en fyrfadsstage i glas. Så er du allerede godt på vej til følelsen af, at din dag starter på en eksotisk strand.
 
Pinterest og andre sociale medier bugner med tips og ideer til, hvordan du kan indrette dit badeværelse med ting, du finder på stranden. Her finder du alt fra opskrifter til tandkrus pyntet med strandsten til, hvordan du bygger din egen hylde ud af drivtømmer. Det er kun dig, der bestemmer, hvor meget du ønsker, at dit badeværelse skal ligne bunden af havet.


Indret dit badeværelse med dufte

Vores følelser er langt mere forbundet med dufte, end vi måske lige går og tænker. Videnskaben har for længst bevist, at vores underbevidsthed lagrer dufte og direkte forbinder dem med de følelser, vi mærkede, da vi duftede duften. Prøv at forestille dig duften af sololien fra 80’erne. Ja, den der duftede rigtig meget af kokos. Eller stik næsen ned i en pose med kanel. To ting, der ligger meget langt fra hinanden. Men vi ved præcis, hvad tankerne ledes hen på, når vi bliver præsenteret for disse dufte, allerede før vi har duftet dem.
 
Faktisk arbejder dufteksperter over hele verden med at bruge dufte til at vække følelser hos folk, der f.eks. besøger den samme hotelkæde eller den samme butik flere steder i verden. Butikkerne hos Abercrombie and Fitch dufter af den samme parfume i alle forretninger, og duften er en integreret del af deres brand. På samme måde arbejder hotelkæder verden over med at bruge duft som et element. Duften genkendes hurtigt og identificeres i vores underbevidsthed som noget hjemligt og trygt.
 

Hvad betyder duft for indretning af badeværelse

Og hvad betyder det så for indretning af badeværelse? Jo, der er masser af dufte, du kan vælge imellem, hvis du ønsker at gøre det lidt ekstra hyggeligt på dit badeværelse. Det kan understrege, at dit badeværelse er et sted, hvor man skal have det behageligt.
 
Du kan tilføje dufte til stemningen på mange forskellige måder. Der findes alt fra DUFTLYS til DUFTPINDE og alverdens tekniske apparater, som frigør duft med jævne mellemrum. Vær opmærksom på, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Meget billige duftlys er billige af en årsag. Det kan godt svare sig at kigge sig lidt efter duftelementer, hvor der er tænkt på din sundhed, før du slipper odeuren fri i dit hyggelige badeværelse.


Nyt badeværelse

Har du fået lyst til at give dit badeværelse en lille make-over, kan du finde mere indspiration her til valg af NYT TOILET og badeværelse med BADEKAR. Har du brug for lidt rådgivning fra VVSPlus kan du altid give os et kald på 70 12 20 21. Du kan også BOOKE EN HÅNDVÆRKER direkte i hans kalender nemt og hurtigt.
 
Hvis du står over for en større renovering af dit badeværelse, kan VVSPlus også hjælpe dig. Du kan få et uforpligtende tilbud på din opgave lige her. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med indretning af badeværelse!

Relaterede artikler