INTET VARMT VAND

ER DER INTET VARMT VAND? LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!
Intet varmt vand - VVSPlus hjælper dig

INTET VARMT VAND

ER DER INTET VARMT VAND? LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!

ER DER INTET VARMT VAND? LAD VVSPLUS HJÆLPE DIG!

Der findes ikke noget værre end at måtte konstatere, at der mangler varmt vand, når man netop er hoppet ind under bruseren. Hvis du mangler varmt vand, så læs med her. Her vil vi gøre dig lidt klogere på, hvad årsagen kan være til, at du intet varmt vand har. Årsagen kan afhænge af, om du har fjernvarme eller gasfyr i din bolig. VVSPlus kan hjælpe dig med, hvad du kan tjekke på egen hånd, og hvor du må have hjælp fra en VVS’er. Du kan altid ringe til vores kundeservice på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad kan være årsagen til manglende varmt vand?

Årsagen til intet varmt vand kan være mange. Du kan selv kontrollere, om følgende kan være problemet til det manglende varme vand hos dig:
 
  1. Fjernvarmeværket har lukket for vandet. De vil typisk have varslet det fx på deres hjemmeside.
  2. En fyldt snavssamler. Den kan du sagtens tømme selv, dog kun hvis du har gasfyr eller centralvarmevand. Husk at lukke for vandet først. Du finder snavssamleren før eller i uniten afhængig af, hvilket system du har.
Men det kan også skyldes følgende:
 
  1. En defekt cirkulationspumpe på det varme brugsvand. Cirkulationspumpen kan sidde flere steder, men du finder den typisk ved det rør, som løber ud af toppen af varmtvandsbeholderen.
  2. En defekt brugsvandveksler eller reguleringsventil, som giver en forkert temperatur. Du finder brugsvandsveksleren eller reguleringsventilen nede i fjernvarme uniten.
  3. En tilkalket veksler. En veklser finder du også i uniten.
 
Hvis det er en af de tre sidstnævnte ovenstående punkter, som er årsagen til, at du intet varmt vand har, anbefaler vi, at du rådfører dig med en VVS'ER FRA VVSPLUS. Her kan du altid kontakte VVSPlus, som kan hjælpe dig med at finde fejlen på dit anlæg. Book en håndværker HER eller ring på 70 12 20 21.
 
Hvis du har et fjernvarmeanlæg i din bolig, kan du også tjekke temperaturen fra fjernvarmeværket. Hvis det vand, som du modtager fra fjernvarmeværket, ikke har den rigtige temperatur, kan det nemlig også være årsagen til, at du mangler varmt vand. Her skal du kontakte fjernvarmeværket, som kan hjælpe dig. Hvis ikke de kan løse det for dig, kan du altid tage kontakt til VVSPlus eller booke en håndværker online hurtigt og nemt.


Der mangler kun varmt vand i bruseren (?)

Du kan også komme ud for, at du har varmt vand i køkkenhanen, men intet varmt vand i bruseren på dit badeværelse. Her kan det være en defekt termostat, som er årsagen. Det kræver, at man udskifter termostaten i batteriet på den hane, hvor det varme vand mangler. Hvis det viser sig at være problemet hos dig, og du ikke har mod på opgaven selv, kan du få hjælp fra VVSPlus. Du ringer blot 70 12 20 21 eller booker en håndværker online lige HER.


Intet varmt vand - kan jeg selv løse problemet?

Hvis årsagen til, at du ingen varmt vand har, skyldes en defekt komponent i dit gasfyr eller fjernvarmeanlæg, vil vi altid anbefale dig at tage kontakt til os. Vi vil kunne hjælpe dig og få varmt vand tilbage i hanen igen. Det kan som oftest være en lidt større "operation" at rode med fjernvarmeanlæg og gasfyr. Derfor er det også vigtigt, at det er en autoriseret VVS-installatør, som du rådfører dig med.
 
Hos VVSPlus har vores håndværkere stor erfaring med at servicere fjernvarmeanlæg og gasfyr. Vi har vores dygtige håndværkere på vejene hver eneste dag, så de er klar til at hjælpe dig. Så hvis du mangler varmt vand i hanen, kontakt da VVSPlus på 70 12 20 21. Du kan booke en af vores håndværkere helt frem til kl. 20.00 på hverdage. Vi kommer gerne og hjælper dig med at få det varme vand tilbage.

Relaterede artikler