TERMOSTAT VIRKER IKKE

MANGLER DU VARME I DIN RADIATOR?
Termostat virker ikke - Sådan gør du - VVSPlus

TERMOSTAT VIRKER IKKE

MANGLER DU VARME I DIN RADIATOR?

MANGLER DU VARME I DIN RADIATOR?

Om vinteren er det koldt udenfor, og derfor bemærker man lynhurtigt, hvis der pludselig mangler varme i radiatoren. Hvis du har åbnet op for varmen, men stadig oplever en kold radiator, kan det skyldes flere ting. Men en af grundene kan være, at din termostat ikke virker. Er det termostaten, som ikke virker, kan du nemt og hurtigt selv løse problemet. Har du ikke mod på at gøre-det-selv, kan du nemt booke en af vores montører:
 

Termostat virker ikke

Der kan være flere grunde til, at varmen udebliver i radiatoren, men oftest skyldes det radiatorventilen, som har sat sig fast. Her kan det være noget så simpelt som snavs, som løber inde i rørene, der sætter sig i forpakningen, hvilket gør, at ventilen sætter sig. Og dette kan netop gøre, at termostaten ikke virker, som den skal, og der mangler varme i radiatoren.


Hvad gør man, når en termostat ikke virker?

Du kan i første omgang selv forsøge at løse problemet, hvis du har en termostat som ikke virker. Det er faktisk ret simpelt, du skal blot:
 
  1. Tage selve termostaten af
  2. Trykke på den lille stift, som sidder bag termostaten, frem og tilbage
  3. Hvis stiften sidder fast, kan det være grunden til, at termostaten ikke virker
Du kan sagtens selv skifte pakdåsen, som det hedder, hvis det viser sig, at radiatorventilen sidder fast. Har du ikke selv mod på at skifte den, kan du søge hjælp hos en af vores montører. BOOK EN VVS'ER ONLINE hos VVSPlus hurtigt og nemt - og vælg selv tidspunktet, hvor du ønsker, at vi kører ud til dig.
 
VVSPlus kan altid hjælpe dig, hvis du har problemer med en termostat, som ikke virker. Vi sender gerne en montør af sted mod dig, så du kan få varmen tilbage i din radiator.


Skal du udskifte termostater?

Går du med tanker om at opgradere dine gamle termostater til nogle nye og mere energivenlige termostater? Så kan vi varmt anbefale dig DANFOSS TERMOSTATER. Med de smarte termostater fra Danfoss kan du nemt justere varmen i dine radiatorer lige præcis efter dine behov, og derved kan du minimere engergiforbruget og få en økonomisk gevinst i sidste ende.
 

Slut med radiator problemer

Ring til VVSPlus på 70 12 20 21 eller book en håndværker online, så kan vi få løst dine radiator problemer. Hvad enten det er en termostat, som ikke virker eller en RADIATOR DER BANKER, så er vi klar til at servicere dig.
 
Du kan også finde en løsning på UDLUFTNING AF RADIATOR eller en RADIATOR DER LARMER, som er andet der kan give varmeproblemer.

Relaterede artikler