EL-TJEK ANDELSBOLIG

EL-TJEK ANDELSBOLIG - STÅR DET PÅ DIN LISTE?
El-tjek andelsbolig - Bestil online hos VVSPlus

EL-TJEK ANDELSBOLIG

EL-TJEK ANDELSBOLIG - STÅR DET PÅ DIN LISTE?

EL-TJEK ANDELSBOLIG - STÅR DET PÅ DIN LISTE?

Går du med tanker om at sælge din andelsbolig? Så stå et el-tjek måske på din liste. Eller ønsker du at finde ud af om dine elinstallationer er lovpligtige, og om de er sikre? Så kan du hos VVSPlus få udført et el-tjek i din andelsbolig. Et el-tjek kan nemlig give dig et godt indblik i, om dine installationer er lovpligtige, hvis du fx står over for et salg af din bolig. Hos VVSPlus er du i trygge hænder, hvis du ønsker at få udarbejdet en el-rapport.
 

Hvad er et el-tjek?

Når vi laver et el tjek gennemgås de tekniske installationer. Et el-tjek er en visuel undersøgelse af lejlighedens el-installationer. Vi gennemgår systematisk boligen for fejl og eventuelle ulovligheder på synlige el-installationer gennem stikprøver og der vil typisk tages 5-6 stikprøver rundt i din bolig eller lejlighed.
 

På baggrund af gennemgangen vil vi udforme en el-rapport (tilstandsrapport), som du efterfølgende vil modtage på mail. Vi kan typisk have el-rapporten klar til dig indenfor 2 til 3 hverdage. Den færdige rapport indeholder resultater for installationernes funktionsdygtighed samt en vurdering af, hvorvidt el-installationerne opfylder de lovmæssige krav, som var gældende, da installationerne blev udført eller ændret.

Hvad indebærer et el-tjek

Et eftersyn af dine el-installationer indebærer kun stikprøver på de synlige el-installationer og ikke på skjulte forhold såsom sænkede lofter eller installationer, der er skjult af møbler. Derfor vil skjulte funktionsfejl eller ulovlige forhold heraf ikke fremgå af el-installationsrapporten.

Vi vil kontrollere følgende ved et el-tjek:

  • El-tavler
  • Måling af fejlstrømsafbrydere
  • Materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Lavvolts-installationer
  • El-installationer
  • Beskyttelse mod berøring med spændingsførende dele
  • Vurdering af risikoen for elektriske stød

Hvad vil en el-rapport ikke indebære:

  • Bagatelagtige forhold – som fx sædvanligt slid og ælde som er normalt for en el-installation med den pågældende alder, og som ikke påvirker installationens funktionsdygtighed nævneværdigt
  • Dele af el-installationen, som er utilgængelige
  • El-installationer uden for selve bygningen som fx fritstående havebelysning
  • Hårde hvidevarer
  • Andre brugsgenstande
  • Om el-installationen er tidssvarende
     

Hvad koster et el-tjek af andelsbolig

Det koster 1.599 kr. at få udført et el-tjek af vores dygtige elektrikere i din andelsbolig.

Prisen for et ej-tjek med rapport er kun gældende for lejligheder i andelsforeninger. Hvis din ejendom falder uden for denne kategori, kan du kontakte os på 70 12 20 21, hvis du ønsker at få et tilbud på et el-tjek i din ejendom. Så kan vi finde ud af muligheden for at udføre et el-tjek hjemme os dig.

Skal du have lavet et el-tjek?

Ønsker du at få lavet et el-tjek hjemme hos dig? Så kan du altid kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21 eller selv BOOKE EN ELEKTRIKER allerede i dag til et el-tjek. Vi kører ud helt til kl. 20.00 på alle hverdage.

Du booker selv en tid i vores online kalender, og du kan helt sikkert finde en tid, hvor det passer dig at få udført et el-tjek.

Klausul

Denne el-rapport må ikke uden skriftlig tilladelse fra VVSPlus/FLD benyttes af andre rekvirenter med det formål at afhænde den besigtigede lejlighed. Rapporten er gældende i 12 måneder fra dato. Ved ejerskifte af ejendommen samt alle typer ændringer i installationer, bortfalder gyldigheden og nyt installationseftersyn er påkrævet. 
 
Hvis du ønsker at få monteret RØGALARMER, mens vores elektriker alligevel er ude hos dig, kan du tilkøbe dem, og han vil medbringe dem og klare tilslutningen af dem. Læs HER om vigtigheden af at have røgalarmer installeret i din bolig.

Relaterede artikler