GULVVARMESTYRING

SKAL DU HAVE OPGRADERET DIN NUVÆRENDE GULVVARME STYRING?
Roth gulvvarmestyring - Opgrader dit gamle system - VVSPlus

GULVVARMESTYRING

SKAL DU HAVE OPGRADERET DIN NUVÆRENDE GULVVARME STYRING?

SKAL DU HAVE OPGRADERET DIN NUVÆRENDE GULVVARMESTYRING?

Ønsker du at modernisere din nuværende gulvvarmestyring, har det nuværende anlæg flere år på bagen, eller oplever du måske problemer med din gulvvarme? Så kan du muligvis frygte, at det kan være tid til at brække dine gulve op for at kunne opgradere det gamle system. Det kan være en større udgift og et omfattende projekt at ligge helt nye gulvvarmerør i hele boligen. Men faktisk kan problemer med gulvvarme i 80 % af tilfældene løses ved at opgradere på styring af din nuværende gulvvarme med en ny kontrolenhed og nye rumtermostater.
 
Læs med her hvis du er nysgerrig på, hvilken gulvvarmestyring du skal vælge.
 
 
Hvis du synes, at ovenstående lyder som en bedre løsning end at skulle udskifte hele dit gamle anlæg og tilmed få gulvvarmestyring der er trådløs? Så bør du læse videre i dette indlæg. VVSPlus kan nemlig tilbyde dig en pakkeløsning fra Roth, hvor det er muligt at opgradere din gamle gulvvarmestyring på en langt nemmere måde og tilføje smarte funktioner, som kan gøre din hverdag lidt lettere. Løsningen her er Roth Softline.

Er det tid til en ny varmestyring af gulvvarme?

Hvis dine termostater ikke længere regulerer varmen i rummene, eller telestaterne ikke længere snakker sammen med styreboksen – så kan det være tegn på, at styringen ikke virker. Problemer med gulvvarme er i sig selv ret så frustrerende, da det kan betyde iskolde gulve, når fødderne rammer gulvet om morgenen.

Hvis du oplever lignende problemer med din styring af gulvvarme, så kan det være en god løsning at opgradere til ROTH SOFTLINE gulvvarme system. Denne løsning er en langt billigere og lettere måde at få opdateret dit nuværende gulvvarme system på bare få timer samtidig med at du får en gulvvarmestyring der er trådløs.


Byt til nyt med Roth Softline gulvvarmesystem

I stedet for at bryde dine nuværende gulve op og ligge helt nye gulvvarmerør ind, kan du, med en smart pakkeløsning fra Roth, løse problemet med en defekt styring på din gulvvarme. Eller du kan få det moderne look og smarte funktioner på din styring, som du har manglet. Har du på dit nuværende system rumtermostater med fast ledning, kan du uden problemer få skiftet til trådløse Roth Softline rumtermostater. De hvide trådløse termostater fra Roth Softline blender diskret ind i rummet og virker næsten usynlige på væggen.
 
MED ROTH SOFTLINE GULVVARMESTYRING FÅR DU:
  • Øget komfort
  • Bedre varmeregulering
  • Styring af din gulvvarme via Roth Softline appen (ved tilkøb af Roth Softline WiFi-modul), hvor du kan regulere varmen i hvert rum, selvom du ikke er hjemme og mange andre smarte funktioner
  • Rumtermostater i et smukt og enkelt design
 

Bedste gulvvarmestyring

Uden at sige for meget tør vi næsten godt sige, Roth Softline er blandt markedet bedste inden for gulvvarmestyring. Den øget komfort, bedre varmeregulering og de smarte app funktioner gør til sammen, at Softline er opfylder de behov der måtte være til en varmestyring af gulvvarme.
 
Udover at Roth Softline er yderst brugervenlig så kan systemet på få timer udskiftes med dit gamle anlæg. Vores VVS montør skifter blot kontrolenheden, termostat(er) samt rumtermostat(er), som i mange tilfælde kan være årsagen til, at der påstår problemer med din gulvvarmestyring. Det er både en økonomisk og tidsmæssig bedre løsning at opgradere din gamle styring af gulvvarmen.
 
Du slipper således for at skulle bryde hele gulvet op for at lægge nye gulvvarmerør, og da Roth Softline systemet er trådløst, er der heller ikke behov for at trække nye ledninger. Roth Softline er lille investering men med en stor effekt.
 
Hos VVSPlus kan du få et SKRÆDDERSYET GRATIS TILBUD, som matcher præcist dine behov. Der findes nemlig pakkeløsninger ud fra det antal rum, som du ønsker at opgradere til Roth Softline. Se udvalget fra Roth Softline opgradering på vores shop.

 
Hvilken gulvvarmestyring skal jeg vælge

Når du har fundet den pakkeløsning og antal rum, som passer til dine ønsker for opgradering, er du klar til at booke en VVSPlus montør til tilslutning af gulvvarme:
 
  • Du booker selv vores montør direkte i vores online kalender og vælger selv tiden, hvor det passer bedst for dig
  • Vi medbringer alt, hvad det kræver for at opdatere din nuværende gulvvarme styring og står for den komplette tilslutning
  • Vores montør sørger altid for, at du er sat godt ind i din nye Roth Softline gulvvarmestyring

 

Skal VVSPlus opgradere din gulvvarme styring?

Er du blevet interesseret i Roth Softline? Så giv os et kald på 70 12 20 21 eller få et uforpligtende tilbud. Vi kan tilpasse en løsning, så det passer præcis til dine behov. Vi glæder os til at kunne servicere dig. Er du blevet nysgerrig så kan du læse meget mere om ROTH her. 
 
Er du på udkig efter en komplet gulvvarmestyring kan du se nærmere på Roth Softline komplet.

Relaterede artikler