VANDHANE MED BRUS

GØR DIT VANDINDTAG TIL EN LEG MED EN VANDHANE MED BRUS
Vandhane med brus - Køb GROHE Blue hos VVSPlus

VANDHANE MED BRUS

GØR DIT VANDINDTAG TIL EN LEG MED EN VANDHANE MED BRUS

GØR DIT VANDINDTAG TIL EN LEG MED EN VANDHANE MED BRUS

Eksperter anbefaler, at man drikker minimum 2 liter vand om dagen. Det kan for de fleste være lidt af en udfordring. Hvad der kan gøre det langt lettere at indtage de store mængder vand, er en vandhane med brus – måske en GROHE BLUE. Denne vandhane kan nemlig gøre det daglige indtag af vand til en stor fornøjelse. Med en GROHE Blue installeret i dit køkken kan du servicere dig selv med afkølet vand med brus i flere varianter.

KØB EN GROHE BLUE VANDHANE INKL. MONTERING

Sådan fungerer en GROHE Blue vandhane med brus

En GROHE Blue er en vandhane med brus, som bliver installeret med en beholder under din køkkenvask. Beholderen giver dig mulighed for at tappe afkølet vand med brus direkte fra din egen køkkenhane. Med en GROHE Blue i dit køkken kan du fylde glasset med vand i flere varianter:
 
  • Afkølet vand med og uden brus
  • Afkølet vand med medium brus
  • Afkølet vand med meget brus
Du justerer funktionerne på vandhanen med et enkelt tryk. Her vil knapperne på armaturet skifte mellem farverne blå, turkis og grønt lys alt efter dit valg.
 
Brugervenligheden på vandhanen er i top, og den kan endda betjenes med en enkelt hånd.


Ønsker du at få installeret en GROHE Blue hjemme hos dig?

Kan du også se fidusen i at have en vandhane med brus installeret hjemme hos dig, og derved gøre indtaget af de daglige 2 liter vand til en stor fornøjelse? Så kan du hos VVSPlus købe en GROHE BLUE - vi hjælper dig selvfølgelig med monteringen.
 
Vi har faktisk gjort det så nemt for dig, at du både kan købe en GROHE Blue og få monteringen af vandhanen inkl. i prisen. Både køb og booking af vores montører foregår online, så du kan klare det hele hjemme fra sofaen - præcis når det passer dig.


Hvis du vil have en vandhane med brus, skal du gøre følgende:
 

  • Købe din GROHE BLUE
  • Vælge et tidspunkt for montering i en af vores montørers kalender
  • Acceptere købet og afvente vores besøg - vi kommer altid til aftalt tid og sted
Det bliver ikke lettere for dig at få den smarte vandhane med brus hjem i dit køkken. En vandhane med brus vil ikke kun være til din egen fornøjelse - dine gæster vil helt sikkert også nyde godt af din nye GROHE Blue.
 
Har du spørgsmål til ovenstående, kan du til enhver tid kontakte os her eller ringe på 70 12 20 21. Her sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.


Få endnu mere nydelse i dit køkken med GROHE Red

Udover den smarte vandhane med brus kan GROHE tilbyde dig yderligere luksus til dit køkken. Du kan nemlig også udvidde dit køkken med en vandhane med kogende vand - en GROHE RED.
 
Med en GROHE Red får du uendelige muligheder for tilbedredning af dine madvarer. Du kan læse meget mere om de mange muligheder HER HOS GROHE selv. Her har de nemlig samlet en lang række fordele, som der er ved at have denne vandhane installeret i køkkenet.
 
Om du ønsker at udvidde dit køkkensortiment med en vandhane med brus eller en vandhane med kogende vand - Så er vi hos VVSPlus klar til at servicere dig.

Relaterede artikler