UDENDØRS VANDHANE

MANGLER DU EN UDENDØRS VANDHANE I DIN HAVE?
Udendørs vandhane - Bestil et tilbud online hos VVSPlus

UDENDØRS VANDHANE

MANGLER DU EN UDENDØRS VANDHANE I DIN HAVE?

MANGLER DU EN UDENDØRS VANDHANE I DIN HAVE?

Sommeren er en tid, hvor man med glæde bruger en hel weekend i haven. Måske er det for at nyde solen, men det kan også være, at weekenden skal bruges på havearbejde. Haven trænger helt sikkert til en kærlig hånd efter et efterår og vinter med regn, blæst og slud. Med en del havearbejde i vente vil det i flere situationer være en stor fordel at have tilsluttet en udendørs vandhane. Så har du vand indenfor rækkevidde til de mange planter og blomster, som skal plejes hen over sommeren.


VVSPlus giver dig mulighed for at få tilsluttet en udendørs vandhane hurtigt og nemt. Du kan nemlig få et tilbud indenfor 24 timer på montering af en frostfri vandhane inkl. montering af en af vores dygtige VVSPlus montører.

FÅ ET TILBUD PÅ EN UDENDØRS VANDHANE

Få et tilbud på tilslutning af en udendørs vandhane

Har du også overvejet at få tilsluttet en udendørs vandhane? Så du kan komme i gang med havearbejdet og få haven til at blomstre - så bør du læse med her under.
 
Synes du, at en udendørs vandhane lyder som en god løsning til det kommende havearbejde? Ja så kan du få et uforpligtende tilbud fra VVSPlus på montering af en udendørs vandhane. Hvis du ønsker et tilbud, skal du blot:
 
  • Gå til FÅ ET GRATIS TILBUD
  • Sende os en kort beskrivelse af din opgave. Fortæl os gerne, hvor du på nuværende tidspunkt har adgang til vand, som er i nærheden af din kommende udendørs vandhane
  • Sende et par billeder til os af dine nuværende vandinstallationer
Indenfor 24 timer vil du få svar retur fra os. Herefter vil vi komme med et tilbud på din opgave. Hvis du ønsker at tage imod tilbuddet, kan du med det samme booke en af vores dygtige VVS-montører direkte i vores online kalender.
 
Du vælger altså selv tidspunkt for, hvornår du ønsker at få monteret vandhanen. Vores montører kører ud helt til kl. 20.00 på hverdage. Det bliver ikke nemmere at få tilsluttet en frostfri vandhane hjemme i din have. Ring endelig til os på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Du kan også fange os på chatten, hvor vi gerne svarer på dine spørgsmål.


Hvad kræver det for at få tilsluttet en udendørs frostfri vandhane?

For at vi kan tilslutte en vandhane udendørs kræver det, at der er adgang til vand inden for rækkevidde. Hvis du er i tvivl, om det kan lade sig gøre hjemme hos dig, så giv os et kald på 70 12 20 21. Vi kan helt sikkert finde en løsning, så du kan få tilsluttet en frostfri udendørs vandhane hjemme hos dig.
 
VVSPlus er altid klar til at hjælpe dig med dine el- og VVS-opgaver uanset opgavens omfang.


Få andre gode ideer

Vil du læse flere inspirationsartikler, kan du bl.a læse om, hvordan du kan få et UDENDØRS BAD i haven, RENSER TAGRENDER og hvordan du gør dine VVS-installationer i dit SOMMERHUS klar til brug efter vinteren.
 
Du kan også finde en masse gode gøre-det-selv tips blandt alle vores øvrige INSPIRATIONSARTIKLER.

Relaterede artikler